Arnøy IL

Arnøyhamn bygdelags

hjemmeside

FAMILIESVØMMING

 

 

 

Bassenget på Arnøyhamn Skole

 

Fredag fra 18.00-19.30

Fra 0-100 år

 

Barn som ikke er svømmedyktige må ha følge.

 

Inngang kr 10,-. Maks kr 30,- pr familie

 

Mvh.

Arnøy IL

Arnøyrennet 2016 ble arrangert for 32.gang.

 

Det var godt frammøte, da det var 82 stk som fullførte Arnøyrennet. Løypa ca ei mil lang. 16 gikk barneskirennet, ei kort løype ved grendehuset.

 

Nydelig vær. Fikk tilbakemeldinger fra de som gikk at det var godt føre og bra spor.

 

Så ut som folk kosa seg.

 

 

 

Hvor mange renn har du?

Se liste HER (oppdatert for 2016)

 

Vi kommer tilbake med oppdatering etter 2017-rennet.

Bilder fra Arnøyturneringa 2013

Klikk på bildet, så får du fram en power-point serie

Vi kommer sterkt tilbake med forbedret og lengre løype. (Fordi dette var jo en prøve, siden jeg og min samboer som er ny i dette, arrangerte det). Vafler, kaffe og saft ble solgt, og alle så ut til å kose seg på klubbrommet etter endt skigåing.

Med dette ønsker vi å fortsette med arrangemanget. Så fremst værgudene er med oss, og snøen er inntakt. Det er snakk om å ha Skirennet annenhver Torsdag, og inntektene går til Arnøy IL.

Skirenn annahver torsdag, les mer:

 

Som "nye" beboere her på øya ønsket vi å få igang sosiale aktiviteter, som i dette tilfellet ble Skirenn.

Det begynte med at min samboer Bengt Inge og "nabo" Dag Hugo kom i prat om å få startet opp Skirennet her i bygda. Plutselig denne uken bestemte vi oss....På Facebook opprettet jeg ei gruppe..(Skirenn i Arnøyhamn)..laget plakat til butikken...Torbjørn hjalp oss med nøkler til klubbrommet og scooteren....og Torsdag 15/3 kl 17.30 ble Skirennet 2012 offisiellt åpnet.

 

Det ble et supert oppmøte, synes vi.....til tross for vind og regn var det 14 påmeldte, både store og små. Løypa var ikke så lang denne gang, men folk var i godt humør og gikk den flere runder.

Familiesvømminga hver fredag. Fra 0 - 100 år. Vanlige klokkeslett 18.00 til 19.30. Barn som ikke er svømmedyktig må ha med voksen.

 

Inngang kr 10,- Makspris pr. familie kr 30,- Hilsen Arnøy IL

Arnøy IL er Arnøyas idrettslag med aktiviteter for barn og voksne både sommer og vinter. arnoyhamn.no legger derfor ut litt om aktivitetene som idrettslaget organiserer.

 

Fotball

På sommeren har laget stått for fotballaktivitet i aldersbestemte klasser. Tidligere år har barn helt nede i 6 års alderen, vært med på fotballturer til nabobygder i nordtroms, samt vært på fotballturneringer i Nordreisa og Gratangen. Dette har vært fantastiske turer, hvor spillerne har møtt lag fra Finnmark i nord til Nordland i sør.

 

For sesongen 2010 jobber vi med å igjen få opp aktiviteten for aldersbestemt fotball. Det planlegges også å dra på turnering sommeren 2010. Altaturneringen er nevnt som en av de heteste kandidatene.

 

Treninger om sommeren har blitt gjennomført på fotballbanen i Arnøyhamn, samt i ballbingene i Årviksand og Arnøyhamn. Om vinteren flyttes treningen innendørs til gymsalen ved Arnøyhamn skole. Det er og mulig å gjennomføre treninger i gymsalen på Årviksand skole. Treningstider for gymsalen i Arnøyhamn følger nedenfor.

 

Svømmehallen

Vinterstid er også svømmetid for barn og voksne i bassenget på Arnøyhamn skole. Svømmehallen er et populært tilbud når vinteren setter inn. Mange voksne benytter seg av tidene som Arnøy IL har reservert i svømmehallen. Tidene følger nedenfor.

 

Ski

Vinteren er også tid for ski. Både i Årviksand og i Arnøyhamn gjennomføres ukentlige skirenn for barn og unge. Selv om rennene er spesielt lagt til rette for barn, kan voksne også delta for å teste glien på skiene. Løypene er ikke harde og det er ikke nødvendig med spesielle skiferdigheter for å delta. Tidene for når skirennene arrangeres, legges ut når sesongen kommer skikkelig i gang.

 

Arnøyrennet

Hvert år når forholdene ligger til rette, arrangeres Arnøyrennet på påskeaften. Arnøyrennet er et ca. 1 mil langt skirenn i klassisk stil, som går fra Arnøyhamn grendehus. Løypa går innover Grunnfjorddalen til en "suppestasjon", og returnerer til Grendehuset hvor det serveres middag for deltakere og tilskuere. Det er ingen aldersgrense for deltakerne på den lange løypa, men for å få godkjent løpet, må deltakeren gå selv hele veien. Det deles ut premier etter at alle har kommet i mål. Det deles og ut statuetter til deltakere som har gått 5 - 10 - 15 - 20 - 25 - osv år. Etter starten på Arnøyrennet, arrangeres det et barneskirenn for de minste. Alle som deltar på barneskirettet får diplom for deltakelse. Mer informasjon om Arnøyrennet vil bli lagt ut, når vi nærmer oss påsken 2010.

 

Treningstider ved Arnøyhamn skole tildelt Arnøy IL for gymsal

 

Gymsalen

Fredag: 21.00 - 23.00 Fotballtrening for ungdom Ansv: Ørjan Pedersen

Kurt har sendt oss en historisk oversikt over seniorfotballen i klubben. Den kan du lese her (klikk på bildet, pdf-format)

Vi har fått en bildeserie fra Kjell-Arne og Karin. Disse viser en del av Arnøy IL sitt fotballiv fra 70-tallet og fram til vår tid. Vi takker dem for bidraget!

Klikk på bildet for større versjon:

Frokost i det grønne på Vannøya. Oppladning til vannøyturneringa 1970

Samme turen (kvaløysletta 71)

Arnøy IL i Pajala 1982

Kurt Pedersen har scora, mens Maks Mathiassen og Gudmund Nilsen gratulerer. I bakgrunnen Kjell-Arne Sørensen

Fotballturnering på Vannøya 1970. Enok, Jarle, Steinar, Jan, Herulf, Terje, Halfdan, Aksel, Alf Martin, Ragnvald, Kolbein

Arnøysupporterne på "tribunen" i 1972

Arnøy IL 1985

Roald Pedersen i duell med en storsteinnesspiller

Litt av en supportergjeng! Noen av spillerne på vei til bortekamp mot Kvaløysletta 1971

Arnøy IL sitt lag mot Lyngstuva 1988.

 

Resultat 2 - 2

Miniputter. Kamp i Manndalen 16.8.99 Manndalen - Arnøy 5 - 4

Trond Davidsen avverger et skognesangrep

 

Arnøyhamn bygdelag